Satisfactie Garantata la Spalarea Covoarelor
Canalul de: YouTube

SPALATORIE DE COVOARE

preluare si livrare covoare - GRATUIT*
in Bucuresti si in judetul Ilfovsector 6 Bucuresti

Spalatorie de Covoare in Sector 6

Spalatoria Vitan Clean, Bucuresti

Sectorul 6 este situat in partea de Vest a Bucurestiului si are o populatie de 333.422 locuitori, avand o suprafata de 38 kmp.

Oferim servicii de spalatorie si curatatorie covoare si mochete pentru toti locuitorii sectorului 6 din Bucuresti. Dupa ce ne contactati venim imediat si preluam covoarele de la domiciliul specificat de dvs. Spalam covoarele si le uscam adecvat. In maxim 2-3 zile va returnam covoarele curate si parfumate.

Va asteptam impresiile si sugestiile si pe pagina noastra de Facebook. Va multumim!

Opinii ale Clientilor din Sectorul 6

Eram curios sa vad cum spalati, avand si pretul cel mai mic din Bucuresti, asa ca am trimis la inceput un covor mai mic. A iesit foarte bine asa ca le-am spalat pe toate la voi! Dorin Gruia - sector 6, Bucuresti
Buna ziua, va multumesc. Apreciez promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii mele. Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor oferite. Nicoleta - sector 6, Bucuresti
Am spalat si eu covoarele la dvs, am crezut ca mesajele de pe forum sunt puse la cacialma, dar e totul OK. Sunt supermultumita, mai ales ca al meu era plin de mancare de la fetita. Va multumesc! Corina Mlesnita - sector 6, Bucuresti
articole sfaturi covoare

Articole si Sfaturi

despre Spalarea Covoarelor

In aceasta pagina vrem sa va impartasim cateva lucruri, consideram noi utile, pe care e bine sa le stiti - legate de spalarea covoarelor.

De la cum sa alegeti o spalatorie de covoare la cum trebuie spalate covoarele, cum e bine sa le aspirati, sa le ingrijiti, ce sa urmariti atunci cand le spalati.

cum spalam covoare

Cum spalam covoarele

va aratam video cum o facem

Tot procesul de spalare este controlat electronic!

Pentru ca increderea dvs in noi sa fie absoluta, va prezentam toate etapele spalarii covoarelor, respectiv cum decurg toate operatiunile de prespalare, spalare, clatire, rulare.

curatat mochete

Curatat Mochete

la sediul firmelor / domiciliul clientilor

Operatiunile se executa de catre personal calificat, doar mecanizat, cu utilaje profesionale - Ergodisc TASKI si Aspirator TASKI.

Preturile incep de la 4 lei/mp, in functie de operatiunile alese, tipurile de suprafete si dimensiunea acestora.

Calculati singuri costul spalarii covoarelor dvs!

Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume TOTALE ce depasesc 100 lei.

  x  
 = 0 lei
  x  
 = 0 lei
  x  
 = 0 lei
0 lei (CU livrare)    
0 lei (FARA livrare)