Satisfactie Garantata la Spalarea Covoarelor
Canalul de: YouTube

Animalele de companie și spălătoria de covoare

Cu toții știm că spălătoria de covoare trebuie să facă parte activ din viața noastră. Nimic nu se compară cu o spălare în profunzime a covoarelor astfel încât să avem o casă curată și igienizată.

Animalele de companie sunt esențiale în viață noastră și a celor mici, de aceea trebuie să facem anumite sacrificii când vine vorba de ele.

Animalele de companie și spălătoria de covoare

Studii despre animalele de companie

Odată cu trecerea timpului, studii după studii au demonstrat că apariția animalelor de companie în viață micuților noștri aduc foarte multe beneficii.

Faptul că cei mici își găsesc prietenia adevărată în animalele lor nu este o noutate. De aceea, dorim să vă prezentăm câteva beneficii pe care le aduc acestea în viață celor mici - în afară de distracție, joacă, mângâieri, grijă, sociabilitate.

Aparent, mulți dintre copiii care au un animal de companie aleg adesea să se apropie de acesta atunci când se simt singuri, triști sau speriați. Dr. June McNicholas, profesor în psihologie la University of Warwick a intervievat 338 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, care au cel puțin un animal de companie încercând să examineze beneficiile emoționale aduse de animale în viață copiilor.

Se pare că aproximativ 85% dintre copii au declarat că animăluțele lor sunt adevărații prieteni, 40% au mărturisit că apelează la compania lor când sunt plictisiți, 40% au declarant faptul că se gândesc la prietenul lor sau chiar petrec timp cu acesta atunci când sunt supărați.

Părinții au confirmat faptul că micuții lor sunt mai puțin anxioși, retrași sau timizi datorită animalelor de companie.


Apelați la o spălătorie de covoare profesionistă pentru animalele dvs de companie

Chiar dacă există numeroase argumente pro atunci când vine vorba de beneficiile aduse de animăluțele noastre de companie, trebuie să recunoaștem că există și părți mai puțin bune în asta.

Una din părțile mai puțin pozitive ar fi reprezentată de părul nedorit și greu de îndepărtat manual din covoare. Chiar și aspiratul regulat nu îndepărtează părul din fibrele acestora. Este recomandată o curățare profesională la o spălătorie specializată la fiecare 6-8 luni.

Un alt motiv este reprezentat de micile accidente care se petrec în locuință. Animăluțele vin de afară cu urme de noroi, praf, iar alteori pur și simplu nu ajung la timp să-și facă nevoile la locul stabilit. E foarte important să apelați la o curățare în profunzime a covorului într-un timp cât mai scurt pentru a îndepărta mirosul, petele și microbii.

Animăluțul nostru face și mătreață. Particulele de mătreață persistă printre fibrele covoarelor până la câțiva ani de zile chiar și după ce micul prieten al celor mici nu se mai află acolo.

Pe lângă posibili inamici enumerați mai sus se află și alergenii. Există statistici care indică faptul că una din patru persoane suferă de diverse alergii. Chiar dacă nu sunteți alergici la căini sau pisici, aceștia pot aduce din exterior diverși alergeni: polen, praf, etc. Posibilul pericolul invizibil trebuie eliminat periodic din casă.

Sănătatea micuților noștri este foarte importantă, atât fizică cât și psihică, de aceea trebuie să găsim scenariul perfect în care să i le putem asigura pe ambele.


Dacă aveți nevoie de o echipă de profesioniști care să aibă grijă de covoarele dvs ne găsiți de Luni până Sâmbăta pe Calea Vitan nr.212, Sector 3, București sau la numerele de telefon afișate pe site!

whatsapp icon
phone icon