Satisfactie Garantata la Spalarea Covoarelor
Canalul de: YouTube

SPALATORIE DE COVOARE

preluare si livrare covoare - GRATUIT*
in Bucuresti si in judetul Ilfov

Coronavirus (COVID-19) - de ce sa spalam covoarele?

iata cum va poate ajuta o spalatorie de covoare.

Poate va intrebati cum va poate ajuta o spalatorie de covoare profesionala in lupta cu coronavirusul? Incercam sa va raspundem in continuare la aceasta intrebare!

Coronavirus COVID-19

Ce este Coronavirusul?

Coronavirusul este un virus care afecteaza plamanii si provoaca probleme ale aparatului respirator la persoana afectata. Marea sa problema este contagiozitatea foarte ridicata!

Unele simptome ale coronavirusului includ febra, tusea, o senzatie generala de rau. Gripa si coronavirusul au aproape aceleasi simptome si de aceea se pot confunda foarte usor.


Cum se raspandeste Coronavirusul?

Coronavirusul a pornit din Wuhan, China, de unde s-a raspandit la nivel mondial. Virusul se transmite cu usurinta de la o persoana la alta, astfel incat distantarea sociala este recomandata. Se raspandeste in special in 2 moduri:

  • prin secretii respiratorii rezultate din tuse sau stranut,
  • prin suprafete sau obiecte atinse de persoane infectate.

Cum va poate ajuta o spalatorie de covoare profesionala!

Asa cum spun toti specialistii, Coronavirusul poate fi luat chiar si din praful din atmosfera. Asadar, descoperim ca exista mai multe posibilitati prin care putem aduce virusul in casele noastre:

  • prin contaminarea de la praful din atmosfera
  • cand calcam cu incaltamintea in saliva (scuipatul) unui cetatean mai putin educat
  • cand hainele noastre sunt contaminate de stranutul cuiva, chiar daca purtam masca

Astfel, putem aduce virusul in casele noastre - fara sa stim despre asta - prin haine si incaltaminte! Chiar si animalele de companie pot face fix acelasi lucru!

Asadar, fara vointa noastra, putem contamina covoarele din casa daca nu suntem atenti si nu respectam niste reguli stricte la intrarea in casa. Si haideti sa fim sinceri, care dintre noi face totul ca la carte?!


De aceea, poate acum mai mult ca oricand, este necesar sa ducem covoarele la o spalatorie profesionala, unde sunt curatate in profunzime, poate chiar mai des ca pana acum!


Suntem la dispozitia dvs! Sunati-ne oricand si vom sosi cu promptitudine sa ridicam covoarele dvs pentru a le curata si decontamina de virusii periculosi!