Satisfactie Garantata la Spalarea Covoarelor
Canalul de: YouTube

Avantajele pentru care trebuie sa alegeti o Spalatorie de Covoare

Covoare curate astfel incat sa puteti dormi pe ele!

Atunci cand alegeti o spalatorie de covoare, trebuie sa va uitati in primul si primul rand, chiar si inaintea procedeului de spalare, la USCAREA covoarelor dvs. Daca aceasta nu se efectueaza in parametri optimi, va veti alege cu niste covoare imbacsite si urat mirositoare!

Chiar daca procedeul nostru de spalare, si anume Trenul Automatizat pentru Spalarea covoarelor, este cel mai indicat, chiar si spalatul cu peria centrifuga este in regula. Insa in afara de echipamente, experienta personalului, detergentii de calitate si cum spuneam - USCAREA ADECVATA - trebuie luate in considerare!

copii catel dorm covor

Calculati singuri costul spalarii covoarelor dvs!

Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume TOTALE ce depasesc 100 lei.

  x  
 = 0 lei
  x  
 = 0 lei
  x  
 = 0 lei
0 lei (CU livrare)    
0 lei (FARA livrare)

De ce sa alegeti o Spalatorie de Covoare?

Avantajele unei spalatorii profesionale!

Avantajele majore ale serviciilor oferite de o spalatorie de covoare, deci o spalare profesionala a acestora, sunt :


familie covor

Profesionalism si Experienta

Beneficiati astfel de profesionalismul si experienta noastra dobandite de-a lungul timpului. Covoarele dvs vor fi tratate si ingrijite cu cea mai mare atentie si veti avea niste covoare spalate, curate si frumos parfumate!

spalat covor

Echipamente si Tehnologii Profesionale

Spalam covoarele dvs cu echipamente si tehnologii profesionale, le curatam si le spalam cu jet puternic de apa astfel incat covoarele vor fi spalate in profunzime, eliminand astfel praful, murdaria si bacteriile din covoare!

covor curat

Detergenti si Tratamente de Calitate

Folosim produse profesionale pentru spalatul covoarelor, detergenti speciali care pastreaza culorile initiale, tratamente de calitate care lasa covoarele sa respire si care le dau un miros placut si imbietor.

uscare adecvata covoare

Uscare Adecvata

Uscarea - poate cel mai important pas al spalatului covoarelor - se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare - camere de uscare prevazute cu ventilatie, caldura si umiditate controlate electronic!

ATENTIE

DEZavantajele unei spalari neadecvate!

Bineinteles ca oricand puteti spune "hai sa cumpar niste detergent de spalat covoare de la supermarket sa imi spal singur(a) covoarele", insa :


aspirator bani

Timp pierdut si acceasi bani cheltuiti!

Suma cheltuita pe produsele din supermarket pentru spalarea covoarelor, pe carpe, mopuri si diverse perii - timpul pierdut cu spalarea acestora - uscarea in conditii necorespunzatoare - adunati toate acestea si veti ajunge la aceeasi concluzie: NU MERITA!

spalat galeata

Carpa, peria si galeata :)

Cu asemenea echipamente nu veti face altceva decat sa spalati superficial covorul dvs si sa riscati sa deteriorati fibra materialului din care este alcatuit. Ca sa nu mai vorbim de efortul depus...

spalat covor

Detergenti normali si diversi detergenti auto!

Asemenea detergenti nu curata decat superficial, nu vor spala niciodata in profunzime covorul, astfel incat praful si acarienii sa dispara definitiv! De asemenea, riscati sa deteriorati culorile initiale ale covorului, acestea devenind sterse si fade.

uscat covor

Spatiul neadecvat de uscare!

Un covor nu poate fi uscat afara pe batator - expus in plin soare si in praful cotidian. Culorile se vor estompa si covorul ud si abia spalat se va umple de praf imediat! De asemenea, nici in uscatorie sau in alte spatii neadecvate, fiindca se va imbacsi si va mirosi foarte urat!

whatsapp icon
phone icon