Satisfactie Garantata la Spalarea Covoarelor
Canalul de: YouTube

SPALATORIE DE COVOARE

preluare si livrare covoare - GRATUIT*
in Bucuresti si in judetul IlfovPreturi Spalat Covoare

calculator costuri pentru spalatul si curatatul covoarelor

pret spalat covoare fara livrare
pret spalat covoare cu livrare

Aflati imediat costul spalarii covoarelor dvs, completand pentru fiecare covor dorit dimensiunile acestuia. Va rugam sa luati in calcul si suma minima de 100 lei pentru care transportul este gratuit. Pentru orice suma SUB 100 lei, transportul costa 15 lei (acest lucru presupune atat preluatul covoarelor cat si returnarea acestora). Atentie: transportul covoarelor este valabil doar pentru Bucuresti si jud. Ilfov!

spalat covoare flocoase

Covoare Flocoase - Shaggy

Desi foarte frumoase, acest tip de covoare se curata foarte greu din cauza firelor / snururilor. Nu se pot peria iar de aspirat se aspira greu. Noi le spalam pentru dvs la un pret de doar 15 lei/mp!

spalat covoare murdare

Covoare murdare sau ce miros urat

Facem tot posibilul sa scoatem mirosul cu solutii speciale pentru asta. Din pacate, pot fi covoare la care nu putem sa scoatem in totalitate mirosul sau petele. ATENTIE: In cazul in care vreti sa scoateti singuri o pata din covor, va sfatuim sa nu aplicati Vanish NEDILUAT - riscati SA ARDETI COVORUL!!!

spalat covoare manuale

Covoare Manuale (de lana = persane)

Covoarele manuale - de obicei din lana (persane) - se intretin foarte greu, trebuind urmata o rutina regulata de aspirare, curatare periodica si indepartare imediata a petelor. Sau le puteti spala la Spalatoria Vitan!

spalat mocheta

Mocheta de orice fel

La mochete spalatul "in casa" este foarte delicat, deoarece stratul cauciucat de pe spate nu permite uscarea adecvata. La spalatoria noastra de covoare insa, datorita echipamentelor speciale, spalarea si uscarea mochetelor este floare la ureche!

Calculati singuri costul spalarii covoarelor dvs!

Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume TOTALE ce depasesc 100 lei.

  x  
 = 0 lei
  x  
 = 0 lei
  x  
 = 0 lei
0 lei (CU livrare)    
0 lei (FARA livrare)
spalatorie covoare

Spalatorie Covoare

Venim la dvs in tot Bucurestiul

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati! Noi venim si preluam covoarele dvs, le spalam si vi le returnam curate si parfumate!

Puteti sa calculati singuri si rapid pretul spalarii covoarelor dvs, completand pentru fiecare covor dorit dimensiunile acestuia. Sau puteti sa ne sunati!

spalatorie haine

Spalatorie Haine

Timp minim de executie!

Un nou serviciu de spalat haine, cu timp minim de executie si livrare la domiciliu!

In timp ce dvs va bucurati de timpul liber, socializati cu prietenii sau cititi o carte, noi ne putem ocupa de spalatul lucrurilor dvs.

Le vom spala, calca si vi le vom livra cu promptitudine!

spalatorie perdele huse

Spalatorie Perdele

Perdele, Draperii si Huse

La cererea clientilor nostri am introdus un nou serviciu de spalat perdele, draperii si huse!

Ridicarea si Livrarea este GRATUITA pentru comenzi ce depasesc 100 de lei (le puteti cumula bineinteles si cu spalatul covoarelor) iar operatiunea dureaza maxim 3 zile!