Satisfactie Garantata la Spalarea Covoarelor
Canalul de: YouTube

6 sfaturi pentru un covor fara pete

chiar daca acest lucru nu prea este posibil :)

Aparitia petelor pe covoare pare inevitabila, este o problema pentru orice casa unde sunt covoare! Iata cateva sfaturi usoare pentru a preveni aparitia petelor pe covoarele dvs si a va mentine casa mai curata si mai aratoasa:

covor fara pete

Curatati covoarele frecvent

Aspirand covorul in mod regulat scapati de murdaria si particulele de praf adunate in tesaturile covorului. Se mai poate intampla sa scapati mancare pe covor, lucru ce poate atrage insecte sau alte microorganisme - ceea ce poate duce la boli sau infectii. Asadar solutiile de curatat pot fi si ele o idee buna, o modalitate excelenta de a avea un covor curat si parfumat.


Nu intrati cu pantofii de afara pe covor!

Pantofii aduc noroi si murdarie in casa dvs. Pasind pe covor cu pantofii murdari nu numai ca poate duce la deteriorarea tesaturii - ci si la acumularea murdariei in fibrele covorului. Incercati ca si dvs si musafirii dvs sa va descaltati la intrarea in casa, folosind apoi niste papuci de casa.


Folositi rogojini sau covoare de plastic

Rogojinile si covoarele de plastic sunt o modalitate excelenta si ieftina de a evita petele. Acestea pot fi curatate si spalate foarte usor, iar in cazul in care nu mai arata ca noi - ieftine fiind - pot fi inlocuite fara cheltuieli foarte mari.


Curatati o pata imediat

Cand aveti copii sau animale de companie in casa, covorul dvs este mereu in pericol :). In aceste cazuri, petele sunt inevitabile - insa curatarea lor imediata, chiar si doar cu apa calduta - va evita aparitia unei pete permanente sau greu de inlaturat mai tarziu.


Invatati animalele de companie

Spalati animalele de companie in mod regulat si curatati-le piciorusele mereu dupa ce iesiti cu ele afara, evitand astfel amprentele acestora sa ramana in covor. In plus, invatandu-le sa iis faca nevoile la olita, litiera sau chiar si in baie cand au nevoie, preveniti astfel petele de urina si mirosul urat din covor!


Apelati la o spalatorie profesionista de covoare

Cel mai sigur este sa apelati la NOI regulat, pentru a fi siguri ca aveti niste covoare curate si o casa parfumata. Folosind tehnicile si echipamentele noastre profesionale, personalul calificat si aparatura automatizata va garantam un covor spalat ASA CUM TREBUIE!


whatsapp icon
phone icon