Satisfactie Garantata la Spalarea Covoarelor
Canalul de: YouTube

SPALATORIE DE COVOARE

preluare si livrare covoare - GRATUIT*
in Bucuresti si in judetul Ilfovsector 1 Bucuresti

Spalatorie de Covoare in Sector 1

Spalatoria Vitan Clean, Bucuresti

Sectorul 1 este situat in partea de Nord-Nord-Vest a Bucurestiului si are o populatie de 238.217 locuitori, avand o suprafata de 67,5 kmp.

Oferim servicii de spalatorie si curatatorie covoare si mochete pentru toti locuitorii sectorului 1 din Bucuresti. Dupa ce ne contactati venim imediat si preluam covoarele de la domiciliul specificat de dvs. Spalam covoarele si le uscam adecvat. In maxim 2-3 zile va returnam covoarele curate si parfumate.

Va asteptam impresiile si sugestiile si pe pagina noastra de Facebook. Va multumim!

Opinii ale Clientilor din Sectorul 1

Am sunat, au venit au ridicat covorul, in 2 zile l-au adus ca nou! Mi-era teama sa nu iasa culorile din el insa arata impecabil. Va multumesc! Corina Georgescu - sector 1, Bucuresti
Avem 2 showroomuri de mobila, toata mocheta de acolo a iesit impecabila dupa spalare! Va multumim, tinem legatura. SC Apomax srl - sector 1, Bucuresti
Am fost incantat de profesionalismul de care au dat dovada. Preluarea covoarelor la putin timp dupa lansarea comenzi si curatarea covoarelor a fost facuta "ca la carte" au scos petele si urmele lasate de incaltamintea murdara. Multumesc si recomand. Marian Raiu - sector 1, Bucuresti
articole sfaturi covoare

Articole si Sfaturi

despre Spalarea Covoarelor

In aceasta pagina vrem sa va impartasim cateva lucruri, consideram noi utile, pe care e bine sa le stiti - legate de spalarea covoarelor.

De la cum sa alegeti o spalatorie de covoare la cum trebuie spalate covoarele, cum e bine sa le aspirati, sa le ingrijiti, ce sa urmariti atunci cand le spalati.

cum spalam covoare

Cum spalam covoarele

va aratam video cum o facem

Tot procesul de spalare este controlat electronic!

Pentru ca increderea dvs in noi sa fie absoluta, va prezentam toate etapele spalarii covoarelor, respectiv cum decurg toate operatiunile de prespalare, spalare, clatire, rulare.

curatat mochete

Curatat Mochete

la sediul firmelor / domiciliul clientilor

Operatiunile se executa de catre personal calificat, doar mecanizat, cu utilaje profesionale - Ergodisc TASKI si Aspirator TASKI.

Preturile incep de la 4 lei/mp, in functie de operatiunile alese, tipurile de suprafete si dimensiunea acestora.

Calculati singuri costul spalarii covoarelor dvs!

Transportul covoarelor este GRATUIT pentru sume TOTALE ce depasesc 100 lei.

  x  
 = 0 lei
  x  
 = 0 lei
  x  
 = 0 lei
0 lei (CU livrare)    
0 lei (FARA livrare)