Satisfactie Garantata la Spalarea Covoarelor
Canalul de: YouTube

Cum se repara urmele lasate de mobila in covoare

prevenire sau reparatie, va spunem puteti elimina urmele!

Atunci cand mutati mobila, probabil veti constata ca in covorul de dedesubt au ramas urmele picioarelor sau forma cadrului mobilei respective, urme datorate greutatii mai mari sau mai mici a mobilierului. Mai mult de atat, puteti chiar observa o nuanta mai deschisa a urmelor, datorita faptului ca in urma nu s-a murdarit deloc fibra.

Iata cateva metode prin care puteti preveni sau repara SINGURI urmele lasate de mobilier in covoare. Aveti grija insa sa nu stricati ceva!

urme mobila in covoare

Miscati des mobilierul!

Cel mai eficient lucru pe care il puteti face este sa miscati regulat mobilierul, astfel incat urma sa nu aiba timp sa se formeze. Faceti acest lucru la cel mult 2 luni, miscati mobilierul cativa centimetri, astfel incat greutatea sa sa nu determine o urma permanenta in covorul dvs. Urma deja formata, nefiind permanenta, isi va reveni dupa o periaoda de timp.


Atentie la greutatea mobilierului!

Alta metoda buna pentru a preveni urmele este sa faceti in asa fel incat greutatea mobilierul sa se concentreze pe o suprafata cat mai raspandita. Picioarele sau cadrul mobilierul fac ca greutatea sa fie concentrata in puncte, astfel incat urma va fi mereu fff adanca. Folositi "talpici" de mobilier, se gasesc in comert, sunt utile in special pentru canapele si paturi, unde picioarele nu sunt asa vizibile. Pentru mese sau scaune nu prea aveti ce face...


Rece!

Daca urma este deja vizibila, dupa ce mutati mobilierul de pe covor puneti pe urma formata un cub de gheata. Lasati-l sa se topeasca o ora, apoi folositi un prosop sa trageti apa/umezeala.


Cald!

Daca nu a functionat cu rece, incercati cu caldura. Puneti un prosop umed peste urma si dati cu fierul de calcat peste prosopul de cateva ori, indepartati prosopul si uscati covorul putin cu un feon. ATENTIE: sa nu dati cu fierul de cacalt DIRECT pe covor, il veti distruge!


Daca toate acestea nu functioneaza, tineti minte ca o spalatorie profesionala de covoare va poate ajuta sa eliminati aceste urme si deasemenea diferenta de culoare data de acestea.

Suntem la dispozitia dvs! Sunati-ne daca va putem ajuta cu urmele lasate de mobilier in covoare!

whatsapp icon
phone icon